Petak, 29 ožujka, 2024

Dragan Jović odbio ponudu premijerligaša

Pročitajte i ovo

Nekadašnji trener Sarajeva, Borca i Zrinjskog Dragan Jović odbio je mogućnost da se vrati u Premijer ligu BiH.

Posljednjih godina Jović je s velikim uspjehom radio u Angoli. S tamošnjim klubom Primeiro de Augusto je osvojio sve što se moglo osvojiti, ali u međuvremenu je zbog zasićenja odlučio okončati tu avanturu i vratiti se svojoj porodici.

Jović danas ‘baterije puni’ u Austriji, a u proteklim danima dobio je ponudu da se vrati u Premijer ligu BiH i preuzme kormilo Krupe. Ipak, na kraju se zahvalio na pozivu.

“Prvi sa kojim smo stupili u kontakt bio je Dragan Jović, ali nam se on zahvalio na pozivu i istakao da zbog činjenice da sa porodicom živi u Austriji i ima neke sasvim drugačije planove, nije u mogućnosti da ga prihvati”, otkrio je prvi čovjek Krupe Draško Ilić za Glas Srpske.

Krupa je inače u potrazi za novim trenerom otkako je raskid saradnje dogovoren sa Velimirom Stojnićem. Kao jedan od njegovih nasljednika spominje se i bivši selektor mlade reprezentacije Darko Nestorović.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti