Utorak, 16 kolovoza, 2022

Aco Srce! Bivši hrvatski izbornik pomogao ženi koja je u potresu ostala bez kuće

Pročitajte i ovo

Tragičan događaj aktivirao je cijelu Hrvatsku, a ni bivši hrvatski košarkaški izbornik nije mogao ostati skrštenih ruku.

 Bivši hrvatski košarkaški izbornik Aco Petrović na muci je pokazao da je junak, ugledavši na TV-u priču o mladoj majci kojoj je snažan potres srušio kuću u Majskim Poljanama odlučio je reagirati.

„Vdiio sam reportažu o ženi koja je komentirala kako su joj kraj srušene kuće ostali suprug i svekrva. Tog trenutka sam odlučio s prijateljima pokušati riješiti tu situaciju. Organizirali smo smještaj, agregate, plinski štednjak,“ otkrio je kamerama RTL-a.

„Bilo je strašno. Cijela mi se kuća tresla. Da mi sin nije bio u kolicima, pali bismo i on i ja. I sad svako malo podrhtava. Sve me strah,“ bile su riječi Marijane Bjelajac koje su pogodile hrvatsku košarkašku ikonu, a sad će joj zahvaljujući Aci i njegovim prijateljima, ova strašna tragedija barem malo lakše pasti.

Aco Trica odsad bi mogao biti prozvan Aco Srce…

Najnovije vijesti

Željezničar u Mostaru iznenadio Zrinjski

Nogometaši Željezničara pobijedili su kao gosti Zrinjski rezultatom 2:1 u okviru 2. kola M.tel Premijer lige i tako su...

Povezane vijesti