Nedjelja, 24 listopada, 2021

Ahmedhodžić će imati teške muke pri izboru novog kluba

Pročitajte i ovo

Ahmedhodžić pruža fenomenalne partije u dresu švedskog prvaka Malmea, ali i reprezentacije Bosne i Hercegovine i privukao je veliku pažnju na sebe.

Proteklih mjeseci 22-godišnji defanzivac povezivao se sa brojnim klubovima, ali po svemu sudeći njegova budućnost je u italijanskoj Seriji A.

Tuttosport navodi da se čak četiri italijanska kluba bore za potpis bh. fudbalera, a to su Inter, Atalanta, Napoli i Lazio.

 

Ranije je Atalanta bila jako blizu da potpiše Ahmedhodžića, ali do dogovora nije došlo, a sada će im zadatak biti još i teži.

Igre koje pruža Ahmedhodžić privukle su mnoge klubove, a vidjet ćemo gdje će ovaj fenomenalni fudbaler na kraju završiti.

Anel Ahmedhodžić je karijeru počeo u Malmeu, tri godine je bio član i engleskog Nottingham Foresta, ali se 2019. godine vratio u Švedsku.

Pored ovih klubova igrao je i na posudbi u danskom Hobrou, a nakon povratka u Malmo postao je neizostavan član prve postave.

Najnovije vijesti

Mirsad Šiljak imenovan je za novog šefa stručnog štaba NK Travnik

Poštovani navijači, simpatizeri, novinari i svi Vi koji NK Travnik nosite u srcima, obavještavamo Vas da je uprava NK...

Povezane vijesti