Utorak, 27 veljače, 2024

Alen Halilović i službeno novi igrač Birminghama

Pročitajte i ovo

Alen Halilović pronašao je novi angažman. Bivši mladi hrvatski reprezentativac stavio je potpis na ugovor s Birminghamom gdje se pridružio Ivanu Šunjiću…

Nakon što je raskinuo ugovor s Milanom, Alen Halilović sve do danas bio je slobodan igrač. Ipak uspio je pronaći novi angažman i u nastavku sezone nosit će dres Birminghama.

U Birminghamu se pridružio Ivanu Šunjiću koji se udomaćio u klubu i već neko vrijeme igra važnu ulogu u veznoj liniji. Upravo Šunjić čuvat će mu leđa u sustavu Aitora Karanke.

Za Halilovića je najvažnije da je pronašao angažman i klub u kojem može igrati. Minutaža mu je prijeko potrebna, a dolazi u klub u kojem može igrati i to u zahtjevnoj ligi koja je kvalitetnija i napornija nego što se ponekad predstavlja.

 

 

Posljednji angažman Halilović je imao u Heerenveenu gdje je boravio na posudbi iz Milana, čak je uhvatio dobru formu i kontinuitet igara, dobro se snašao u nizozemskom klubu, ali prekid sezone ga je zaustavio.

Neko vrijeme trenirao je s Milanom nakon čega je pala odluka da se oprosti od Milana u kojem nikada nije dobio priliku i teško da bi je u skoro budućnosti i dobio.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Najnovije vijesti

Njemačka i Austrija remizirale. Evo kako Hrvatska sada može do polufinala

UTAKMICA između Njemačke i Austrije na Europskom rukometnom prvenstvu završila je remijem 22:22. Austrijanci su bili nadomak novog senzacionalnog...

Povezane vijesti