Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Alfa Romeo i Sauber produžili suradnju!

Pročitajte i ovo

Uoči utrke na legendarnoj Imoli, objavljena je vijest kako će se suradnja između Alfe Romeo i Sauber Motorsporta nastaviti i sljedeće sezone te će momčad zadržati isti naziv.

Podsjetimo, suradnja je krenula od 2018. kada je Alfa Romeo postala glavni sponzor tadašnje Sauberove momčadi. Kako bi ‘proslavili’ nastavak suradnje, u Imoli će bolidi Alfe Romeo imati posebnu livreju.

Kratak komentar na produženje suradnje između dvije tvrtke je dao i šef momčadi Alfe Romeo, Frederic Vasseur:

”Produženje suradnje između Alfe Romeo i Saubera predstavlja bitan korak za našu momčad jer smo izuzetno zadovoljni dosadašnjom suradnjom. U Sauberu je Alfa Romeo pronašla idealnog partnera koji je fokusiran na napredak u svakom polju te smo izuzetno zadovoljni što možemo predstavljati ime Alfe Romeo u Formuli 1. Oba dva brenda su od samog početka fokusirana na dugoročnu suradnju, a ovime smo to i potvrdili, te se nadamo da ćemo u 2021. imati dobrih rezultata kao plod ove suradnje,” rekao je Vasseur.

Za VN Emilie Romagne, koja će se voziti u Imoli, Alfa Romeo je pripremila posebno izdanje livreje kojom će obilježiti nastavak suradnje sa Sauberom, a kako to izgleda pogledajte u nastavku:

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti