Četvrtak, 30 svibnja, 2024

Badelj otpao sa Dalićeva popisa

Pročitajte i ovo

S popisa igrača za predstojeće utakmice hrvatske reprezentacije protiv Švicarske te protiv Švedske i Francuske u Ligi nacija otpao je veznjak talijanskog prvoligaša Genoe Milan Badelj zbog obavezne izolacije iako je negativan na PCR testu za SARS-CoV-2.

Badelj se tako priključio igraču Milana Anti Rebiću koji je otpao zbog ozljede lijevog lakta.

Naime, zbog većeg broja igrača Genoe pozitivnih na PCR testiranju na SARS-CoV-2, lokalne vlasti donijele su odluku da cijela momčad mora u (samo)izolaciju. Iako je Badeljev test bio negativan, nužno je da u predstojećem razdoblju bude u izolaciji kao i ostatak negativnih igrača Genoe kojima je dozvoljeno treniranje, ali su zabranjena putovanja pa će propustiti prijateljski susret sa Švicarskom (7. listopada), odnosno utakmice Lige nacija protiv Švedske (11. listopada ) i Francuske (14. listopada).

Genoa je postala žarište koronavirusa, na koji su pozitivna dvanaestorica igrača i četiri člana stručnog stožera, zbog čega je odgođena subotnja prvenstvena utakmica Genoa – Torino. Među pozitivnim igračima Genoe je i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca, za sada bez zdravstvenih tegoba, ali uz obaveznu mjeru samoizolacije.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti