Petak, 29 rujna, 2023

Barišić ima manje od 48 sati da složi upravu Dinama

Pročitajte i ovo

IZLASKOM skupštinara koji podržavaju Zdravka Mamića srušen je kvorum na jučerašnjoj Dinamovoj skupštini. Tako će rat između Barišićeve i Mamićeve struje biti nastavljen, a u ovom trenutku u puno boljoj poziciji je ekipa okupljena oko predsjednika Barišića.

Sada klubom upravlja tročlani pakt u sastavu Dario Šimić i Vlatka Peras kao članovi Uprave te predsjednik Barišić. Danas ili sutra će im se pridružiti još jedan ili dva člana Uprave. Aktualnom Izvršnom odboru mandat ističe sutra, ali ima dovoljno vremena da imenuje jednog ili dva nova člana Uprave. Imena potencijalnih članova nove Uprave još nisu procurila u javnost.Podsjetimo, iduća redovna skupština je na rasporedu u prosincu, ali gotovo je sigurno da će se dotad sazvati nova izvanredna skupština. Rezultat na ovoj rezultat prije nego što su je mamićevci napustili  bio je 37:33 za Barišića i za očekivati je da će se do iduće skupštine glasovi odani kriminalcu iz Međugorja dodatno osipati.

Barišić sada može odugovlačiti sa sazivanjem skupštine dok ne učvrsti vlast nove Uprave u Dinamu i pokušava prebaciti još nekog mamićevca na svoju stranu.

Najnovije vijesti

MILAN – NEWCASTLE 0:0 Milan se ispromašivao, Englezi nemoćni

POČELA je grupna faza Lige prvaka. U skupini F od 18:45 prvi su dvoboj odigrali Milan i Newcastle na...

Povezane vijesti