Petak, 19 srpnja, 2024

Bomba s Poljuda: Vukas pred smjenom, Kek glavni kandidat

Pročitajte i ovo

Kako piše nekolicina hrvatskih medija, Hari Vukas navodno je izgubio povjerenje uprave kluba te je njegova smjena samo pitanje trenutka.

Niz loših rezultata glavni je razlog zašto mu se više ne vjeruje, a kap koja je prolila čašu dogodila se jučer u Puli.

Nadalje, već se krenulo spekulirati imenima koja bi mogla zamijeniti Vukasa.

Kako prenosi Index, navodno je aktualni izbornik Slovenije i bivši trener Rijeke, Matjaž Kek, glavni kandidat i najveća želja novog predsjednika Hajduka Lukše Jakubušića.

Podsjećamo, Kek je bio blizu toga da preuzme klupu Dinama, ali je po odlasku Jovićevća ulogu glavnog trenera preuzeo Zoran Mamić.

Matjaž Kek bio je glavi trener Rijeke pet i pol godina, a ukupno je Riječane vodio u 273 utakmice. Slovenski stručnjak nije skrivao da je u mladosti simpatizirao Hajduk, ali to Riječane nije previše brinulo s obzirom na to da je na Kvarneru ostvarivao povijesne uspjehe. Simpatizerima Rijeke nije nabolje ‘sjelo’ kad se Kek spominjao kao novi trener Dinama, a sigurno će isto (ako ne još i gore) biti sada kad je Slovenac postao glavni kandidat za klupu Hajduka.

Bilo kako bilo, pred nama su zanimljivi dani, a budućnost Harija Vukasa na klupi Hajduka trebala bi se konačno riješiti najkasnije do kraja sutrašnjeg dana.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti