Subota, 27 veljače, 2021

Cindrić najavio mogućnost povratka u Egipat

Luka Cindrić ponovno je, kao i na dva velika natjecanja u prošlosti, otpao iz reprezentacije zbog ozljede.

Oglas

Špekuliralo se o tome da bi mogli postojati neki razlozi koji nisu isključivo rukometne, odnosno sportske prirode, no sâm Luka je u prvom razgovoru nakon povratka, kojeg je dao Sportskim novostima, to zanijekao.

Igrački je to popriličan udarac za Kauboje, kao što bi bio za bilo koju reprezentaciju na svijetu kad je u pitanju srednji vanjski jedne Barcelone.

„Ne želim ni u kom slučaju da ispadne da ne želim igrati za reprezentaciju ili nešto slično. To nikad nije ni neće biti upitno. Dogodilo se to da sam osjetio problem s aduktorom još uoči polaska u Egipat, a o tome je bio obaviješten i izbornik Červar. Odlučio je ipak staviti me u sastav, ja sam uspio to odraditi koliko sam god bolje mogao, ali se u utakmici problem ponovio. Dakle, nisam se ozlijedio protiv Japana i to je ono što želim naglasiti.“, rekao je.

Na pitanje postoji li mogućnost povratka u Egipat, dao je odgovor koji bi mogao probuditi nadu navijačima:

„Postoji, takav imamo dogovor ako s ozljedom bude sve OK. Nadam se i da će biti tako, jer silno želim pomoći ekipi i budem li zdrav stavljam se odmah na raspolaganje.“

Umjesto Cindrića Červar je u momčad ubacio Janka Kevića, no uz probleme Karačića, Domagoj Duvnjak jedini je srednji vanjski, od trojice naša na najvišoj europskoj klasi, koji je potpuno raspoloživ u ovom trenutku.

Cijeli intervju pročitajte na OVOM LINKU.

Najnovije vijesti

Povezane vijesti