Utorak, 27 veljače, 2024

Crnogorski reprezentativac raskinuo sa PPD Zagrebom

Pročitajte i ovo

Crnogorski reprezentativac Miloš Božović oko nove godine stigao je u PPD Zagreb, potpisao je dvoipolgodišnji ugovor s najtrofejnijim hrvatskim rukometnim klubom, međutim kako doznaje Germanijak, danas mu je sporazumno raskinut.

Zagrebašima se priključio poslije nastupa na Europskom prvenstvu početkom godine, a prije hrvatskog prvaka igrao je za Tatabanyu, Gorenje Velenje, Valladolid, Ciudad Real i matičnu „Budvansku rivijeru“.

Lijevi vanjski, izgleda, nije pristao na rezanje na nešto više od 1/3 plaće, koje se sprema svim igračima PPD-a. Najtrofejniji hrvatski klub teško je pogođen pandemijom koronavirusa, a nakon što se smanjio proračun, sad su na red stigla i primanja igrača. Naravno, većini ta odluka nije najbolje ‘sjela’.

Božović je bek šuter, oni iz užeg rukometnog kruga takve igrače zovu klasičnim razaračima, a ono što je posebno čudno u ovoj odluci je to da Zagreb u svojoj svlačionici praktički nema niti jednog igrača sličnog profila kao što je Crnogorac.

Dodajemo za kraj kako zasad nije poznato gdje će Božović nastaviti svoju rukometnu karijeru.

Najnovije vijesti

Njemačka i Austrija remizirale. Evo kako Hrvatska sada može do polufinala

UTAKMICA između Njemačke i Austrije na Europskom rukometnom prvenstvu završila je remijem 22:22. Austrijanci su bili nadomak novog senzacionalnog...

Povezane vijesti