Petak, 19 srpnja, 2024

Dinamo bez trenera: Zoran Mamić pozitivan na koronavirus

Pročitajte i ovo

Zoran Mamić neće voditi Dinamo u susretu trećeg kola Europske lige. Trener Dinama bio je pozitivan na koronavirus…

Dinamo u četvrtak igra protiv Wolfsbergera u trećem kolu Europske lige, a s klupe će Modre vjerojatno voditi Damir Krznar. Krznar bi trebao zamijeniti Zorana Mamića koji je bio pozitivan na testiranju na koronavirus.

Ovo nisu dobre vijesti za Modre koji su priopćili kako Mamić nije jedini pozitivan:

“GNK Dinamo ovim putem obavještava javnost kako se testiranje na COVID-19 pokazalo pozitivno za jednog igrača prve momčadi GNK Dinamo te dvojicu članova stručnog stožera među kojima je i glavni trener Zoran Mamić. Navedeni su osjetili blage simptome po povratku iz Rusije te su upućeni na testiranje koje se u njihovom slučaju pokazalo pozitivnim”, stoji u priopćenju.

Cijela momčad i stručni stožer testirali su se i danas te će rezultate dobiti u srijedu kada će biti poznato s kojim će kadrom Dinamo tako ući u susret protiv Wolfsbergera i tko će ga voditi s klupe. Zasad je to Kznar, a hoće li on i ostati, znat će se nakon što dođu rezultati testiranja.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti