Petak, 19 srpnja, 2024

Dinamo na velikim mukama: Korona pokosila devet igrača

Pročitajte i ovo

U Dinamu su na sto muka uoči dvoboja protiv Wolfsbergera u trećem kolu Europske lige. Klub je potvrdio kako je pozitivno čak devet igrača…

Iz Dinama su se oglasili oko pozitivnih testova na koronavirus i potvrili još lošijh vijesti. Ukupno je čak devet igrača pozitivno na koronavirus, a da se nalaze na Uefinoj listi i oni neće moći nastupiti.

Osim toga, pozitivan je i Damir Krznar koji je trebao zamijeniti Zorana Mamića stoga će debi na klupio imati Alen Peternac.

Nastavno na službeno testiranje uoči UEFA utakmice, GNK Dinamo obavještava javnost kako je kod petorice igrača prve momčadi ustanovljena prisutnost virusa COVID-19 te oni neće moći nastupiti u utakmici 3. kola Europa lige protiv austrijskog Wolfsbergera.

S četvoricom pozitivnih od ranije, GNK Dinamo ima ukupno devet igrača s UEFA liste koji neće nastupiti na utakmici zbog COVID-19 virusa.

Nadalje, pozitivnim su se pokazali nalazi testiranja kod nekoliko članova stručnog stožera te će utakmicu s klupe voditi Alen Peternac, stoji u priopćenju.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti