Petak, 29 rujna, 2023

Dinamov talent karijeru nastavlja kod Berluscconija

Pročitajte i ovo

Antonio Marin, kao što se pisalo zadnjih (tje)dana, odlazi iz Dinama prema Italiji. Pričalo se o Sampdoriji, međutim, mlado Dinamovo krilo godinu bi dana trebalo provesti na posudbi u Monzi, pišu Sportske novosti danas.

Klub Silvija Berlusconija ušao je ovoga ljeta u Serie B, ambicija je, naravno, promocija u Serie A, Monza će jurišati na sam vrh drugog ranga talijanskog nogometa. U ponedjeljak je načelno dogovoreno da odlazi na posudbu, ali uz mogućnost da ga na kraju sezone Monza otkupi za šest milijuna eura.

Što je, svakako, bolja opcija za sve od one Sampdorijine ponude, u kojoj nije bilo mogućnosti otkupa pa je Dinama i nije ozbiljno razmatrao. Preostaje još razmijeniti dokumente i odraditi sve formalnosti da postao postane i služben te bi ovih dana Antonio Marin mogao put Apenina i staviti se na raspolaganje treneru Cristianu Brocchiju.

Podsjetimo, u Monzu je ranije ovog ljeta otišao Osijekov napadač Mirko Marić. Marin nije dosad u Maksimiru dobio priliku u kontinuitetu pa traći klub u kojem vjeruje da će igrati, dokazati se i napraviti iskorak u karijeri. Veliki izazov za njega…

Najnovije vijesti

MILAN – NEWCASTLE 0:0 Milan se ispromašivao, Englezi nemoćni

POČELA je grupna faza Lige prvaka. U skupini F od 18:45 prvi su dvoboj odigrali Milan i Newcastle na...

Povezane vijesti