Utorak, 27 veljače, 2024

Dobro je! Rukometni Euro će se igrati

Pročitajte i ovo

Dugo očekivana vijest napokon je stigla. Europska rukometna federacija (EHF) i Danski rukometni savez potvrdili su da je nakon dugotrajnih pregovora i razgovora pronađeno rješenje s danskim vlastima i zdravstvenim sustavom pa će se Europsko prvenstvo rukometašica definitivno igrati u toj zemlji od 03.-20. prosinca 2020. godine, objavio je HRS na službenom kanalu.

Gradovi domaćini su Herning i Kolding. U Jyske Bank Boxenu u Herningu igrati će skupine A (Francuska, Danska, Crna Gora i Slovenija) i B (Rusija, Švedska, Španjolska i Češka), jedna glavna skupina drugog kruga, kao i završni vikend. Kolding će pak s svojom Sydbank Arenom biti domaćin skupina C ( Hrvatska, Mađarska, Nizozemska, Srbija) i D (Rumunjska, Norveška, Poljska i Njemačka) te jednoj glavnoj skupini drugog kruga.

Raspored natjecanja ostaje isti. Drugim riječima to znači da će Hrvatska svoje susrete u Koldingu igrati prema sljedećem rasporedu:

04.12.2020   18.15   HRVATSKA – MAĐARSKA

06.12.2020   18.15   HRVATSKA – NIZOZEMSKA

08.12.2020   18.15   HRVATSKA – SRBIJA

Tri najbolje reprezentacije iz svake skupine idu u sljedeći krug.

Najnovije vijesti

Njemačka i Austrija remizirale. Evo kako Hrvatska sada može do polufinala

UTAKMICA između Njemačke i Austrije na Europskom rukometnom prvenstvu završila je remijem 22:22. Austrijanci su bili nadomak novog senzacionalnog...

Povezane vijesti