Nedjelja, 7 kolovoza, 2022

ĐOKOVIĆU PRIJETI KAZNA ZATVORA OD PET GODINA?! Australijanci poslije Novakovog saopštenja uputili žestoke riječi

Pročitajte i ovo

Najbolji na svjetu je sinoć objavio zvanično saopštenje u kojem je objasnio detalje oko testa na korona virus, kao i cjelokupne situacije, a sada su stigle nove informacije iz Australije po kojima bi navodno, prema tamošnjem zakonu Srbin mogao da dobije kaznu zatvora od pet godina!

Novak je danas odradio novi trening na “Rod Laiver” areni, a iz kancelarije ministra za imigraciju Alexa Hooka još uvek nije bilo novosti da li će Srbin biti vraćen u svoju zemlju, a ako je vjerovati australijskim novinarima, a ni danas se ništa bitno neće desiti kada je ova stvar u pitanju.

Kako su prenijeli mediji “The Age” i “Sidney Morning Herald”, istraga protiv Đokovića se definitivno širi kako bi uključila i njegovo kršenje uslova izolacije u Srbiji, kao i netočne tvrdnje u obrascu za prijavu putovanja i nedosljednosti u datumu njegovog testa na korona virus, prenio je “Mondo”.

Takođe, australijski mediji su prenjeli i da bi ministra za imigraciju Alexaa Hoka sada mogao da razmisli o tome da li će Novaku da ukine vezu.

Đoković je u objavi na Instagramu priznao grešku što je dao intervju za “L’Ekip” dan nakon dobijanja negativnog testa, za koji je istakao da je dobio 17. decembra, ističući da je prethodno 16. decembra bio negativan. Australijanci navode da je i to ozbiljan problem.

– U svojoj izjavi pod zakletvom, Đoković je rekao da je ‘testiran i dijagnosticiran’ 16. decembra. Ministarstvo unutrašnjih poslova sada ispituje ovo nepoklapanje informacija, a kazna za davanje lažnih dokaza prema Zakonu o zločinima je kazna zatvora od pet godina – piše “The Age”.

Danas Đoković neće biti deportovan

Jedan od njih, misleći na novinare, objavio je da Hook još uvijek neće “preskeći” jer nije pogledao cjelokupnu dokumentaciju.

– Advokati gospodina Đokovića predali su nove duge podneske i prateću dokumentaciju za koju se kaže da bi mogla da bude relevantna za donošenje konačne odluke oko vize. Ovo će uticati na vremenski okvir – napisao je Kris O’Kif na svom Twiter nalogu.

Najnovije vijesti

Željezničar u Mostaru iznenadio Zrinjski

Nogometaši Željezničara pobijedili su kao gosti Zrinjski rezultatom 2:1 u okviru 2. kola M.tel Premijer lige i tako su...

Povezane vijesti