Petak, 19 srpnja, 2024

Errani zaustavila Konjuh na putu prema Australian openu

Pročitajte i ovo

Ana Konjuh nije uspjela izboriti nastup u glavnom ždrijebu Australian Opena. U trećem kolu kvalifikacija zaustavila ju je iskusna Talijanka Sara Errani…

Prilika je postojala, ali nije iskorištena. Ana Konjuh zaustavljena je u trećem kolu kvalifikacija Australian Opena, bolja je bila iskusna Sara Errani.

Bio je to zanimljiv meč koji je bolje otvorila Konjuh, ali nastavak je pripao Talijanki. Konjuh je u trećem setu skoro napravila beliki preokret, ali priliku koja se ukazala nije iskoristila.

Ana je odlično otvorila meč i povela s 4:0 te je do kraja seta Talijanka vratila jedan break i u devetom gemu propustila pet break lopti od kojih tri vezane.

Nakon što je uzela prvi set sa 6:3, Konjuh je u drugom setu dosta pala i izgubila ga sa 6:2. Gledajući drugi i treći set, Errani je uspjela napraviti seriju 9:0 i povesti i s 4:0 u trećem setu. Nakon toga Konjuh se vraća i poravnava na 4:4 te propušta break loptu za 5:4.

Errani to kažnjava i breakom u desetom gemu odlazi do pobjede.

Australian Open, treće kolo kvalifikacija:
Sara Errani (Italija, 17) – Ana Konjuh (Hrvatska) 3:6, 6:2, 6:4

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti