Utorak, 23 srpnja, 2024

Francuski skijaš objavio kako izgleda nakon teškog pada

Pročitajte i ovo

FRANCUSKI skijaš Victor Muffat Jeandet (33) objavio je fotografiju iz bolnice nakon što je pao u veleslalomskoj utrci Svjetskog kupa u Adelbodenu. U drugoj vožnji je pao, udario glavom o tlo i zabio se u zaštitnu ogradu. Na nosilima je prebačen u bolnicu, a francuski mediji objavili su da je imao porezotine na ruci i masnice na licu.

“Helikopterom su me prebacili u bolnicu u Bernu jer sam jako krvario, bili su prestrašeni. Zašili su mi šaku i čini se da nema problema s tetivama i živcima. Operirali su mi slomljeni nos tijekom noći. Ostatak glave i leđa izgleda u redu.

Čekam da me vrate u domovinu kako bih obavio dodatne pretrage lijevog koljena, koje baš ne izgleda najbolje. Hvala na pažnji i lijepim porukama. I, prije svega, hvala spasiocima iz Adelbodena i svim timovima bolnice u Bernu što su se jako dobro brinuli za mene. Javit ću vam se. Velika pusa svima”, napisao je Muffat Jeandet na Instagramu.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti