Utorak, 27 veljače, 2024

Hajduk predstavio novog sportskog direktora

Pročitajte i ovo

Novi sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius službeno je predstavljen na konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak na Poljudu. Litavski stručnjak stigao je nakon raskida ugovora s Goricom, a s Hajdukom je potpisao do ljeta 2024. godine.

– Niko je bio moj prvi i jedini izbor od samog početka. Neke stvari nisu se događale onako kako sam želio, ali u tom trenutku doneseš odluke i ideš dalje. Čekao sam da završi jesenski dio sezone, nakon toga pristupio sam gospodinu Niki i želio sam vidjeti da li se razumijemo. Imali smo tri sastanka, shvatio sam da dijelimo iste vrijednosti i pogled na to gdje bi Hajduk trebao biti i kako do toga doći – između ostalog je istaknuo predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić na predstavljanju novog sportskog direktora.

– Želio bih se zahvaliti predsjedniku na pozivu kao i ljudima u Gorici gdje sam proveo protekle tri godine i na to razdoblje sam ponosan. Ovo je za mene velika čast i odgovornost, kada sam saslušao predsjednikovu viziju nisam dvojio oko dolaska. Ovo je i veliki izazov, ali vjerujem u sebe i siguran sam da s puno rada možemo napraviti velike stvari – kazao je Mindaugas Nikoličius.

Najnovije vijesti

Njemačka i Austrija remizirale. Evo kako Hrvatska sada može do polufinala

UTAKMICA između Njemačke i Austrije na Europskom rukometnom prvenstvu završila je remijem 22:22. Austrijanci su bili nadomak novog senzacionalnog...

Povezane vijesti