Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Heroji kakve trebamo: Jedan dan pomaže vojsci u Petrinji, a drugi dan je najbolji u Ciboninoj pobjedi

Pročitajte i ovo

Filip Bundović, centar Cibone, imao je zanimljivih 24 sata u životu. Koje će itekako pamtiti – i to s potpunim pravom, jer može biti jako ponosan na sebe.

Naime, on je sa suigračem Damirom Markotom otišao pomagati vojsci u zbrinjavanju unesrećenima u potresu koji je zadesio Sisak, Petrinju i okolna sela.

Već sutradan, nastupio je u nadoknadi 7. kola hrvatske lige u kojem je Cibona gostovala kod Škriljeva. Bilo je 93:65 u korist Zagrepčana, a motivirani Bundović susret je završio s 20 poena, pet skokova te dvije ukradene lopte.

Po završetku utakmice je za službeno klupsku stranicu izjavio:

Pomagali smo vojsci do šest ujutro. Spavao sam četiri sata, ručao i krenuo s ekipom na utakmicu. Pogodila me nesreća ovih ljudi. Prije godinu dana smo imali humanitarnu utakmicu baš za stanovništvo s tog područja i zato znamo koliko je tamo siromaštva i baš se njima sad ovo dogodi. Nastojali smo usprkos svemu odigrati najbolje što možemo. Pišemo pobjedu i okrećemo se utakmici s Borcem“, rekao je Filip.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti