Srijeda, 19 siječnja, 2022

Horvat: Isključenja su prelomila susret

Pročitajte i ovo

Hrvatska je porazom od Francuske 27:22 otvorila Europsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj.

Dojmove nakon utakmice za RTL je podijelio Hrvoje Horvat.

“Isključenja su prelomila susret. Tu su nam se odvojili, nismo više imali snage da se približimo, a nisu nam ni dozvolili. Ključno je da smo ih previše respektirali na početku, nedostajao nam je šut izvana, a protiv ovakve ekipe ne smiješ promašiti toliko kontri. Kad je obrana gusta i agresivna, onda jako teško primamo golove. Bilo je perioda u kojima je obrana izgledala fantastično.”

“Tu nam nedostaje malo iskustva kao i u napadu, ali dobro smo se vraćali. Sve to trebat ćemo protiv Srbije. Utakmica protiv Srbije je najvažnija. Puno smo se psihički i fizički potrošili, ali moramo ovo ostaviti iza sebe i maksimalno se pripremati za Srbiju. Sad su vruće glave, ne treba puno pričati. Treba sve analizirati i dobro se odmoriti i već od jutra se pripremamo za sljedeću utakmicu.”

“I oni imaju dosta problema. Svatko je donio svoje probleme na ovaj turnir. Tenzije protiv Srbije su uvijek povišene i moramo se dobro pripremiti mentalno i fizički za taj susret. Najsvjetlija stvar na utakmici bili su navijači koji su popunili dvoranu. Dečki su nisu predavali do kraja.”

Najnovije vijesti

Poznata cijena ulaznica za utakmicu Hajduk-Velež

Započela je prodaja ulaznica za pripremne utakmice Hajduk – Velež i Hajduk – Varaždin koje se igraju u subotu...

Povezane vijesti