Utorak, 5 prosinca, 2023

Hrvatski rukometaši u egipatskom luksuzu: Sobe s pogledom na more, bazeni i – odvojena palača! (VIDEO)

Pročitajte i ovo

Pripreme su iza hrvatskih rukometaša, Lino Červar sinoć je objavio konačan popis putnika za SP rukometaša u Egiptu, a danas se hrvatska delegacija zaputila ka Aleksandriji. Lijepu našu napustili su poletjevši u 11 sati iz zagrebačke zračne luke, a sletjeti bi trebali malo iza ručka. Oko 15 sati.

Prvi krug igrat ćemo u Aleksandriji na zapadnoj periferiji grada a prve prepreke bit će nam Japan, Angola i Katar. Prekrasna dvorana Borg El Arabu ovorena je lani i prima 5000 gledatelja, ali nažalost bit će ispražnjena zbog pandemije koronavirusa. Hrvatski reprezentativci bit će smješteni u luksuznom hotelskom rizortu North Coast Hotel & Resort Tolip u kojem će biti i ostale reprezentacije iz naše skupine, plus još Bjelorusi, Korejci, Slovenci i Rusi.

No, nema straha da će neke tajne procuriti jer je rizort razvučen na oko 350.000 kvadratnih metara, a Červar i njegovi suradnici moći će dogovarati taktiku na privatnoj plaži, na jednom od desetak bazena ili šetajući kroz turističko naselje odvojeno od ostatka populacije. Naši će vjerojatno biti smješteni u sobama po dvoje, a za takvu sobu HRS se morao iskrcati oko 800 kuna za noć, što ne zvuči puno s obzirom na to da imate pogled na more. Viši uzvanici iz naše delegacije mogu, požele li, uzeti kraljevski apartman koji košta 7000 kuna na noć.

Ali u tom rezortu može i luksuznije. Ako niste tip za kraljevski apartman, a volite kraljevski tretman, možete uzeti noćenje u odvojenoj palači koje košta preko 8000 kuna. Našima neće biti na raspolaganju puno sadržaja zbog epidemiološke situacije, no uz kupanje na plaži i bazenima, moći će kupovati u hotelskoj trgovini ili koristiti saunu, fitness centar i ostale hotelske pogodnosti.

Najnovije vijesti

Pobjeda Maccabi Tel Aviva u Bačkoj Topoli

Nogometaši Maccabi Tel Aviva pobijedili su ukrajinsku Zorju 3-2 u zaostalom ogledu trećeg kola skupine B Konferencijske lige. Zbog ratnog...

Povezane vijesti