Četvrtak, 30 svibnja, 2024

Iz Željezničara se pohvalili: Prvog dana prodato 40% ulaznica za sarajevski derbi

Pročitajte i ovo

U nedjelju, 3. marta, od 18:45 na Stadionu “Grbavica” bit će odigran 151. sarajevski derbi između Željezničara i Sarajeva.

Danas su u prodaju puštene ulaznice za predstojeći okršaj “Plavih” i “Bordo” fudbalera, a iz Željezničara su se na društvenim mrežama pohvalili kako je već danas prodato 40% ulaznica za ovaj okršaj.

Podsjećamo, danas je kupovina ulaznica bila moguća samo aktivnim članovima Fudbalskog kluba Željezničar i navijačima Sarajeva, kojima je pripalo 1.500 ulaznica.

Prodaja ulaznica se nastavlja i u narednim danima. Sutra (petak) i prekosutra (subota) će biti omogućena prodaja samo aktivnim članovima Željezničara u Shopu FKŽ na Stadionu “Grbavica”. Ulaznice će biti moguće kupiti u terminu od 11:00 do 15:00 (petak) i od 9:30 do 17:30 (subota), dok će u nedjelju u kućicama ispred stadiona biti omogućena kupovina ulaznica i onima koji nisu aktivni članovi. Jedan član može kupiti maksimalno dvije ulaznice.

Navijači Sarajeva će svoje ulaznice moći kupiti još u subotu od 12:00 do 20:00 u prostorijama Udruženja navijača Fudbalskog kluba Sarajevo “Horde zla”, u Privrednom gradu Skenderija. Popularne “Horde zla” su istaknule da će ulaznice biti moguće kupiti samo sa važećom članskom kartom Fudbalskog kluba Sarajevo i prilaganjem važećeg ličnog dokumenta.

Podsjetimo, derbi između Željezničara i Sarajeva se igra u nedjelju, 3. marta, od 18:45 na Stadionu “Grbavica”.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti