Utorak, 5 prosinca, 2023

Jerko Leko novi trener Lokomotive: ‘Sretan sam zbog prilike’

Pročitajte i ovo

Novi trener Lokomotive očekivano je postao Jerko Leko koji se nakon samo nekoliko dana u Hrvatskom dragovoljcu vratio u Lokomotivu…

Nakon odlaska Gorana Tomića u Kinu, samo se čekala potvrda da je novi trener Lokomotive Jerko Leko. On se nakon samo nekoliko dana u Hrvatskom dragovoljcu vratio u Lokomotivu u kojoj je vodio juniore, a po dolasku je izrazio sreću:

“Sretan sam zbog dobivene prilike. Tri i pol godine sam vodio juniore, godinu prije toga sam bio pomoćni trener. Završio sam igračku karijeru u Lokomotivi, ovdje i započeo trenerski posao, i evo sada sam preuzeo seniorsku momčad Lokomotive. Već sedmu godinu sam u Lokomotivi i osjećam se kao dio Lokomotive. Iznimno mi je drago i zahvaljujem se direktoru Šikiću i ostalima iz vodstva na povjerenju.

Naravno, pričao sam detaljno s Goranom Tomićem, njemu čestitam na budućem angažmanu i želim mu svu sreću. Detaljno me uputio u trenutno stanje ekipe. Evo, već sutra igramo s Međimurjem u Medulinu, u sklopu Arena kupa. Za svega dva tjedna nastavlja se HNL, nema puno vremena i odmah se bacam na posao kako bi pobliže upoznao ekipu, iako naravno znam dovoljno dobro momčad i pojedince.

Neke igrače sam već trenirao u juniorima, Mersinaja, Cokaja, Aliyua, Tucija, Šimića, tako da ima igrača koje sam trenirao, a ima i igrača s kojima sam igrao svojevremeno, Jelavić, Kolinger, Pivarić i Sammir koji se danas priključuje, tako da znam dosta igrača i vjerujem da će prilagodba biti laka.

Vjerujem u sebe i u ispravnost rada, uvijek sam težio da budemo spremni, da budemo agresivni, na tomu sam i napravio igračku karijeru, vjerujem da će tako i Lokomotiva izgledati u budućem periodu”, kazao je nekadašnji igrač Dinama, Monaca, Dynamo Kijeva, ali i Lokomotive.

IZVOR: NK Lokomotiva

Najnovije vijesti

Pobjeda Maccabi Tel Aviva u Bačkoj Topoli

Nogometaši Maccabi Tel Aviva pobijedili su ukrajinsku Zorju 3-2 u zaostalom ogledu trećeg kola skupine B Konferencijske lige. Zbog ratnog...

Povezane vijesti