Utorak, 23 srpnja, 2024

Kevin de Bruyne vratio se u Manchester i propušta susret s Islandom

Pročitajte i ovo

Kevin de Bruyne neće biti na raspolaganju belgijskom izborniku za dvoboj Lige nacija protiv Islanda. De Bruyne nije potpuno spreman za nastup i vratio se u klub…

Kevin de Bruyne imao je dosta problema s ozljedama i svaka i ona manja izaziva posebnu zabrinutost. Tako je u nedjelju protiv Engleske u Ligi nacija napustio travnjak u 73. minuti, ali kao mjera predostrožnosti, ne radi se o nečem ozbiljnijem.

“Kevin de Bruyne vratio se u klub, neće biti dovoljno spreman za nastup protiv Islanda”, stoji u obavijesti Belgijskog nogometnog saveza.

“Kevin je igru napustio opreza radi kako se ne bi dogodila nekakva ozljeda, nije bio 100 posto spreman i nismo htjeli riskirati”, objasnio je nakon susreta s Engleskom Roberto Martinez.

U Manchesteru će tek vidjeti o čemu se radi, a ovo je samo dodatni problem uoči dvoboja s Arsenalom s obzirom da je i Raheem Sterling napustio kamp engleske reprezentacije.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti