Četvrtak, 30 svibnja, 2024

Koronavirus probio se i u redove HKK Zrinjski i HKK Čapljina

Pročitajte i ovo

Koronavirus od samog početka košarkaškog prvenstva BiH pravi velike probleme u organizaciji i rasporedu utakmica. Sve više je timova koji u svojim redovima imaju košarkaše s pozitivnim PCR testovima.

Najnoviji problemi pojavili su se u HKK Zrinjski i HKK Čapljina. Među Plemićima su dva košarkaša pozitivna na Covid 19 virus, a problemi su se pojavili i u stručnom stožeru.

Košarkaši Zrinjskog virus su najvjerojatnije pokupili u Mrkonjić Gradu na utakmici protiv Mladosti koja je imala probleme s pozitivnim košarkašima.

Ostakak momčadi i struke Zrinjskog testirat će se sutra, a nakon što se saznalo za slučajeve u redovima Plemića, uprava HKK Čapljina odlučila je u petak organizirati kolektivno testiranje košarkaša i članova stručnog stožera, a do petka će svi oni ostati u izolaciji. Kako stvari stoje, čini se da problemi s koronavirusom neće mimoići nijedan sportski kolektiv i Bosni i Hercegovini.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti