Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Koronavirus u Dinamu! Dan prije odlaka Modrih na veliki europski okršaj stigla loša vijest

Pročitajte i ovo

Koronavirus pojavio se i u Dinamu! Zaražen je jedan igrač, ali zbog zaštite osobnih podataka, njegovo ime ne može se napisati. Međutim, nema problema za ostatak momčadi, svi ostali su testirani i svi su negativni, tako da u srijedu izjutra kompletna momčad, bez tog jednog zaraženog putuje u Moskvu.

Naravno, ne putuje niti Izet Hajrović koji se odlično predstavio na svom povratku u Krešimirovom gradu, on nije na europskom popisu Modrih.

U Moskvu ipak putuje Marin Leovac, iako još uvijek osjeća bol u ramenu nakon onog pada na utakmici s Šibenikom, prenose Sportske novosti. 

Ako će netko postaviti pitanja kako je moguće da je zaražen samo jedan igrač Modrih i kako onda drugi ne moraju u samoizolaciju, odgovor je jednostavan. Taj igrač nije bio s momčadi u Šibeniku, nije se zarazio u klubu, nego je infektivni virus pokupio negdje drugdje. Korona očito šara svuda, pa nije nikakvo čudo da je stigla i do maksimrskog kluba, bez obzira što u plavom domu paze maksimalno na sve. Međutim, nisu igrači po cijele dane u Maksimiru.


Ipak, najvažnije jest da se radi samo o jednom igraču, da se priča s koronavirusom nije proširila. Nadamo se da i neće…

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti