Srijeda, 24 srpnja, 2024

Legendarni Brazilac s četiri Scudetta i naslovom Lige prvaka blizu potpisa za klub iz Serie D

Pročitajte i ovo

Brazilski nogometaši mamac su za medije. Tako je bilo prije 50 godina, tako je danas, a tako će i biti dok je nogometa.

Zašto? Zato je osim nevjerojatne nadarenosti i tehničkim mogućnostima na nogometnim travnjacima nerijetko budu zanimljivi i po onome što rade van njega. Idalno za sve medije ovog svijeta.

Praktički nema pozicije na kojoj nemaju ‘jednog od najboljih svih vremena’. Iako naš današnji ‘glavni glumac’ nije jedan od najboljih svih vremena na svojoj poziciji, na svojem vrhuncu definitivno je bio najbolji desni bek na svijetu.

39-godišnji Maicon, legendarni desni bek koji je najbolje od sebe pokazao u godinama provedenim u Interu (2006. – 2012.) još uvijek nije odlučio reći konačno zbogom nogometu.

Iako je posljednje tri i pol godine u Brazilu, ovih se dana pojavila informacija kako bi se on uskoro mogao vratiti u Europu.

Ne, neće Maicon zaigrati ponovno za nekog europskog velikana, ipak mu 40. već kuca na vrata, već bi njegov novi klub mogao/trebao postati talijanski četvrtoligaš Sona.

Predsjednik spomenutog talijanskog kluba rekao je kako su kontakti već ostvareni, a navodno je cijeli posao blizu realizacije jer se Maicon želi vratiti u Italiju zbog poslovnih obveza.

“Jedva se usudim ovo reći, ali sve što ste čuli je istina”, rekao je predsjednik Claudio Farrarese za Padova Sport.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti