Utorak, 16 kolovoza, 2022

Mamić napušta Dinamo?

Pročitajte i ovo

Zoran Mamić uskoro bi mogao napustiti klupu zagrebačkog Dinama.

Kako javlja Jutrarnji list, Vrhovni sud zakazao je sjednicu žalbenog vijeća za 27. i 28. siječnja 2021. godine, a na njoj će se donijeti konačna presuda zbog optužbi da je Zdravko Mamić iz Dinama izvukao 115,8 milijuna kuna.

Podsjećamo, nepravomoćnom presudom Zdravko Mamić osuđen je na 6 i pol godina zatvora, dok je Zoran dobio presudu od 4 godine i 11 mjeseci. Stariji brat Zdravko trenutno se nalazi u susjednoj BiH, dok je mlađi Zoran glavni trener aktualnog hrvatskog prvaka.

Inače, Zoran Mamić je ponovno postao glavni trener Dinama nakon što je klub napustio Igor Jovićević. Jedno vrijeme pričalo se o Matjažu Keku, ali do dogovora s aktualnim izbornikom Slovenije u konačnici nije došlo. Iako su mnogi vjerovali da je Mamić samo privremeno rješenje, on se s vremenom pretvorio u trajno te je s Modrima potpisao trogodišnji ugovor.

Mlađi Mamić je kao trener Dinama osvojio tri prvenstva i dva kupa, a jako dobre rezultate ostvario je i na Bliskom istoku gdje je vodio Al-Nassr, Al-Ain i Hilal.

Najnovije vijesti

Željezničar u Mostaru iznenadio Zrinjski

Nogometaši Željezničara pobijedili su kao gosti Zrinjski rezultatom 2:1 u okviru 2. kola M.tel Premijer lige i tako su...

Povezane vijesti