Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Manchester City sprema ugovor za Messija kakav nije viđen u svijetu nogometa

Pročitajte i ovo

Messijeva pobuna protiv predsjednika Barcelone Josepa Bartomeua ovog ljeta bila je jedna od najvećih sapunica uopće viđenih u svijetu nogometa, a uskoro bi mogla dobiti nastavak.

The Times piše kako bi Messi ipak mogao napustiti Barcelonu i to kako bi s Manchester Cityjem potpisao desetogodišnji ugovor koji bi mu nakon odlaska u mirovinu garantirao poziciju veleposlanika kluba.

To znači da bi ugovor sa Cityjem imao do 43. godine, a svoju ulogu mogao bi obavljati u bilo kojem od osam klubova u vlasništvu Cityjeve grupacije.

Tako da nije nemoguće da Messi nakon završetka karijere završi kao djelatnik u Melbourne Cityju u Australiji ili Yokohama Marinosima u Japanu.

Ostalo je još dosta vremena do 30. srpnja sljedeće godine kada će mu završiti aktuelni ugovor s Barcelonom i kada će postati slobodan igrač, ali City već radi na tome da osigura njegov dolazak po isteku ugovora.

Nedavno je i Pep Guardiola, čovjek koji je Messiju u Barceloni bio drugi otac, potpisao novi ugovor s Manchester Cityjem. Time je napravljen još jedan korak prema tome da City u junu iduće godine bude sredina u kojoj Messi želi nastaviti karijeru.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti