Subota, 9 prosinca, 2023

Masters 1000 u Parizu bit će održan, ali pred praznim tribinama

Pročitajte i ovo

Masters 1000 turnir u Parizu bit će održan bez obzira na stroge epidemiološke mjere koje su u Francuskoj na snazi…

Veliki teniski turnir serije Maters 1000 u Parizu održat će se bez prisustva gledatelja u skladu s novim mjerama francuskih vlasti u borbi protiv širenja koronavirusa, navodi se na službenim web stranicama turnira.

Turnir u Parizu održat će se od 31. listopada do 8. studenog, u terminu koji je i ranije predviđen za njegovo održavanje.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron, usred drugog vala pandemije koronavirusa, najavio je u srijedu uvođenje karantene širom zemlje od 30. listopada. Takvo stanje trajat će najmanje do 1. prosinca.

Restorani, barovi, trgovine, osim onih prehrambenim proizvodima, bit će zatvoreni. Stanovnici Francuske, kao i u proljeće tijekom prvog režima karantene, morat će ispuniti poseban dokument u kojem se navode razlozi odlaska od kuće, uključujući putovanje na posao, odlazak liječniku ili kupovinu namirnica, pomoć rodbini, tjelesnu aktivnost u blizini kuće. Prelazak iz jedne regije Francuske u drugu bit će zabranjen.

Najnovije vijesti

Pobjeda Maccabi Tel Aviva u Bačkoj Topoli

Nogometaši Maccabi Tel Aviva pobijedili su ukrajinsku Zorju 3-2 u zaostalom ogledu trećeg kola skupine B Konferencijske lige. Zbog ratnog...

Povezane vijesti