Nedjelja, 14 travnja, 2024

Matić savjetuje Srbe: Pogledajte Hrvate i Šukera

Pročitajte i ovo

Nakon Vidića, stiglo je i Matićevo pismo.

U trećem poluvremenu ispadanja Srbije od Škotske u kvalifikacijama za Euro sljedeće godine, pažnje je srpske nogometne javnosti najvipe usmjerena na pismo tamošnjeg velikana Nemanje Vidića, u kojem se on osvrnuo na sve što on misli da ne valja.

Uzvratio mu je potpredsjednik FSS-a Marko Pantelić, no danas je Vidićevu stranu zauzeo još jedan dugogodišnji nositelj dresa Manchester Uniteda, Nemanja Matić sa svojim pismom.

U pismo se ukratk oosvnruo na kronologiju loših odluka čelnih ljudi saveza, pritom argumentiravši svoj odlazak iz reprezentacije time što nije mogao gledati kako mu se pred očima vuku loši potezi i reprezentacija Srbije vodi u krivom smjeru.

Nabrojao je primjere nekih ostalih zemalja, njihovih reprezentacija i saveza, koji su na čelo postavili bivše nogometne asove koji su sami zadužili nogomet u svojoj zemlji, a to im je pošlo za rukom i kao funkcionirima.

Između ostalog, navodi i Hrvatsku te Davora Šukera:

„Svratimo do susjeda. Hrvatska za predsjednika saveza ima Davora Pukera koji je bio najbolji napadač Europe, jedan od najboljih igrača Real Madrida i vjerujem da igračima nije svejedno kad ispred njih stane netko s takvim imenom kao što je Davor Šuker.“

Vidić je time odao veliko priznanje bivšem hrvatskom asu i dao svoje viđenje razloga uspjeha hrvatske reprezentacije.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti