Utorak, 27 veljače, 2024

McLaren: Novi nos otključat će skriveni potencijal bolida

Pročitajte i ovo

McLarenu vjeruju da će im novi nos koji se prvi puta koristio na VN Rusije, pomoći da se otključaju neki neiskorišteni potencijali ovogodišnjeg bolida Formule 1. Momčad iz Wokinga, koja je trenutno treća u prvenstvu konstruktora, uspjela je odraditi u roku homologaciju velikih promjena dijelova kako bi se novi nos, sličan Mercedesovom stilu, vozio u Sočiju.

“S datumom homologacije koji vrijedi za sredinu sezone te odrađivanja posla u tom roku, očito smo željeli steći iskustvo s novim dijelovima što je brže moguće. Novi dijelovi nam daju više mogućnosti u smislu otključavanja još većeg potencijala iz automobila i njegovih performansi. To je smjer u kojem idemo”,  rekao je Seidl na pitanje o novom konceptu nosa.

McLaren i dalje vjeruje da je Racing Point trenutno treći najbrži automobil, a Renault je također postigao snažan napredak od VN Belgije.

“Važno je analizirati što se dogodilo u Rusiji i također detaljno analizirati što je predstavljanje novog nosa učinilo na Landovom automobilu. A onda je važno donijeti ispravne zaključke i donijeti nove nadogradnje kako bi ova bitka u poretku ostala živa”, zaključio je Andreas.

Najnovije vijesti

Njemačka i Austrija remizirale. Evo kako Hrvatska sada može do polufinala

UTAKMICA između Njemačke i Austrije na Europskom rukometnom prvenstvu završila je remijem 22:22. Austrijanci su bili nadomak novog senzacionalnog...

Povezane vijesti