Petak, 3 prosinca, 2021

Mirsad Šiljak imenovan je za novog šefa stručnog štaba NK Travnik

Pročitajte i ovo

Poštovani navijači, simpatizeri, novinari i svi Vi koji NK Travnik nosite u srcima, obavještavamo Vas da je uprava NK Travnika sporazumno dogovorila prekid saradnje sa dosadašnjim trenerom seniorskog tima Adnanom Beganovićem. Kao što javnost koja prati mtel prvu ligu Federacije BiH zna, sporazumni raskid angažmana uslijedio je usljed niza okolnosti koje su dovele do toga da se NK Travnik nalazi na dvanaestom mjestu mtel prve lige Federacije BiH, sa osvojenih 10 bodova iz 11 odigranih kola.

☑️Našem bivšem treneru Beganoviću, želimo sve najbolje i zahvaljujemo se na saradnji. Pamtiti ćemo samo lijepe trenutke, kojih je bilo puno. U našem sjećanju će ostati mnoge pobjede iz prošlosti koje je NK Travnik izvojevao pod njegovom palicom.

☑️Jednoglasnom odlukom svih članova uprave NK Travnika za novog šefa stručnog štaba imenovan je MIRSAD ŠILJAK. Četrdesetogodišnji Turbečanin Mirsad Šiljak je u ovoj sezoni vodio juniore NK Travnika, te je u prvih deset kola ostvario 8 pobjeda, 1 remi i 1 poraz u okviru Omladinske lige BiH, centar-2. Mirsad Šiljak je prošle sezone sa kadetskom selekcijom NK Travnika osvojio PRVO MJESTO Omladinske lige BiH, centar-2 gdje je trijumfalno završio sa preko 10 bodova prednosti ispred pratilaca. Mirsad Šiljak je nogometna legenda NK Travnik. U igračkoj karijeri dres NK Travnika nosio je preko 12 godina i odigrao više od 400 zvaničnih utakmica u najdražem dresu. U ranijem periodu ovaj istaknuti stručnjak sa klupe je uspješno vodio i seniorsku ekipu NK Travnika, te je njegov CV potpun i ulijeva povjerenje da će pozitivni rezultati u budućem periodu biti ostvareni. Očekujemo da će novi šef stručnog štaba Mirsad Šiljak dobiti punu podršku svih istinskih prijatelja našeg kluba.

Najnovije vijesti

Atletiko Mineiro prvak Brazila nakon 50 godina

Gostujućom pobjedom protiv Bahije (2:3), Atletiko Mineiro je dva kola prije kraja prvenstva osigurao prvi naslov prvaka Brazila nakon 50 godina. Atletiko...

Povezane vijesti