Srijeda, 19 siječnja, 2022

Mulalić govorio o novim licima na Grbavici

Pročitajte i ovo

S pripremama za proljetni dio sezone danas starta i Željezničar.

Prozivku će izvršiti novoizabrani trener Edis Mulalić kojeg čeka težak posao na proljeće, a danas je održao i konferenciju za medije na kojoj je govorio o potencijalnim pojačanjima.

Nije tajna da su blizu dogovora sa čelnicima kluba bivši reprezentativci Semir Štilić i Edin Cocalić, a na sve načine trener sarajevskog kluba pokušava na Grbavicu vratiti i Boubacara Dialibu koji posljednjih godina igra u Turskoj.

“Treba mi nekoliko igrača koji će tu filozofiju Želje, koja je i čudna i lijepa, sprovesti u djelo. Kontaktirao sam Štilića i Cocalića, pružili smo ruke za obojicu. Cocalić bi se u ponedjeljak trebao pojaviti, a Dialiba želim vratiti, dečko je trenutno u Turskoj, ali je voljan pomoći. Pričam o igračima kojima sredstva nisu bitna, dolaze radi kluba, a mi se moramo skupiti da predeveramo ovaj period i kada takvi igrači dođu, radit ćemo i ako treba spavati na terenu da ih vratimo u pogon”, rekao je Mulalić, čiju izjavu prenosi Klix.ba.

Na probnom radu je danas veliki broj fudbalera. Tu je Toni Livančić kojeg pamtimo po nastupima za Slobodu, kao i Armin Ćerimagić, još jedno poznato lice sportskoj bh. javnosti. Ćerimagić je dijete Željezničara i igrač koji se kroz karijeru okušao u nekoliko zemalja.

 

Najnovije vijesti

Poznata cijena ulaznica za utakmicu Hajduk-Velež

Započela je prodaja ulaznica za pripremne utakmice Hajduk – Velež i Hajduk – Varaždin koje se igraju u subotu...

Povezane vijesti