Četvrtak, 30 svibnja, 2024

Musa: Najviše sam učio od Duranta, Kobe je moj “G.O.A.T”

Pročitajte i ovo

Bh. reprezentativac i košarkaš Brooklyn Netsa Džanan Musa za N1 je govorio o protekloj NBA sezoni, svojoj budućnosti i putu kojim je od zlatne medalje s kadetskom reprezentacijom BiH stigao do NBA. Tko će pobijediti u finalu? “Miami neće ostati dužan Lakersima, Miami je previše dao do finala”.

“Velika je razlika između Europe i NBA, prije svega u fizičkoj spremi. Nije lak put do NBA, još teže je ostati”. Koliko je bitan određeni tzv. “mindset” za uspjeh u NBA? “Mindset je 50 posto priče, ako NBA doživljavate kao bauk nikada nećete uspjeti na toj razini”.

“U NBA nema lošeg igrača, ali je kvalitet prvenstveno nešto što vam treba. Također treba vam tim i trener koji će vam dati priliku koja se mora iskoristiti”, kazao je Musa za N1.

Smatra da Netsi mogu do titule naredne sezone. “Brooklyn je nevjerovatna organizacija, koja pokušava realizirati višegodišnji plan. Planirano je da u prve dvije sezone ne provodim previše vremena na parketu, tek u trećoj sezoni. Za sada se sve razvijalo prema planu”. Od koga je najviše učio? “Najviše sam učio od Kevina Duranta.

Izvan terena je toliko normalna osoba, ne nosi skupocjene stvari. On je na terenu jedan ubojica do koje se ne može doći”. “Jamal Crawford je jedna od najboljih osoba koje sam upoznao u životu. On kada vidi da imate neki problem, on sam od sebe prilazi i pita može li ikako pomoći”. Tko je “G.O.A.T” (najbolji svih vremena)?

“Michael, ali Kobe. Michael je prvi došao, ali je po meni Kobe bolji igrač od Jordana”.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti