Nedjelja, 24 listopada, 2021

Naomi Osaka nastavlja otkazivati turnire

Pročitajte i ovo

Japanska tenisačica Naomi Osaka, nedavno i najbolja igračica na svijetu, nastavlja otkazivati turnire.

Službeno je Japanka tako odustala i od turnira u Indian Wellsu, koji će se održati od 6. do 17. listopada, što je samo nastavak onoga što je najavila na US Openu.

Naime, tada je poslije poraza od Leylah Fernandez najavila da joj „treba odmor i stanka od tenisa“ te da „ne znam kada ću se opet pojaviti na terenima“.

U tom dvoboju Osaka je imala servis za meč, ali je na kraju izgubila, dok je tijekom meča pokazivala veliku nervozu (bacanje reketa) po čemu do tada u karijeri i nije bila poznata.

Ova 23-godišnja japanska tenisačica svoju prvu WTA titulu osvojila je upravo u Indian Wellsu 2018. godine, a tijekom karijere je osvojila četiri Grand Slam turnira (po dva Australian Opena i US Opena).

Trenutačno je peta tenisačica na svijetu, ali i s vidnim psihičkim problemima koji se pogotovo manifestiraju pri izlasku pred javnost. Kako navode brojni svjetski teniski mediji lako je moguće da se Osaka više neće pojavljivati na teniskim terenima tijekom 2021. godine.

Najnovije vijesti

Mirsad Šiljak imenovan je za novog šefa stručnog štaba NK Travnik

Poštovani navijači, simpatizeri, novinari i svi Vi koji NK Travnik nosite u srcima, obavještavamo Vas da je uprava NK...

Povezane vijesti