Utorak, 27 veljače, 2024

Nogometaš Galatasaraya teško stradao na proslavi Nove godine, upitan nastavak karijere

Pročitajte i ovo

Izvan životne je opasnosti, ali se tek treba ustanoviti težina ozljeda.

Omar Elabdellaoui nažalost će dugo pamtiti najluđu noć ove godine.

Naime, desni bek Galatasaraya teško je stradao paleći vatromet na proslavi Nove godine.

Kako prenose turski mediji, Elabdellaoui je prevezen u bolnicu s teškim ozljedama ruku i očiju, a informaciju je potvrdio i klub.

Trenutno je poznato kako je izvan životne opasnosti, a detaljni pregled ustanoviti će koliko mu je vid oštećen te stupanj ozljeda očiju.

Trener Fatih Terim i kapetan momčadi Arda Turan odmah su stigli u bolnicu kako bi pratili stanje nesretnog nogometaša.

U klubu su ljuti na osoblje bolnice jer je nedugo nakon dolaska Elabdellaouija netko objavio fotografije ozlijeđenog nogometaša na društvenim mrežama.

“Službenik hitne pomoći fotografira nastradalog igrača i dijeli sve na društvenim mrežama. Šteta. To je grijeh. Ova osoba ima troje djece, Galatasaray ima 30 miliona navijača. Postoje tisuće  pojedinaca, obitelji i prijatelja koji su zabrinuti za stanje našeg igrača. Kakva savjest može poslužiti takvoj fotografiji? Kakva šteta, nije li grijeh?”, objavio je dopredsjednik Galate.

Elabdellaoui je norveški reprezentativac s 49 nastupa, a od ljeta član turskog giganta. Karijeru je započeo u omladinskom pogonu Skeida od kud već sa 17 godina odlazi u Manchester City. No, za Građane nije upisao seniorski nastup, a karijera ga je vodila od Stromsgodseta, Feynoorda, Braunschweiga preko Hulla do Olypiacosa gdje je u tri sezone upisao 179 nastupa i izborio transfer u Galatu.

Najnovije vijesti

Njemačka i Austrija remizirale. Evo kako Hrvatska sada može do polufinala

UTAKMICA između Njemačke i Austrije na Europskom rukometnom prvenstvu završila je remijem 22:22. Austrijanci su bili nadomak novog senzacionalnog...

Povezane vijesti