Nedjelja, 3 prosinca, 2023

Nogometna utakmica u Srbiji trajala tek pet sekundi

Pročitajte i ovo

Susret 13. kola Lige Kolubarsko-mačvanske zone, petog razreda srpskog nogometa bi mogao postati svjestka senzacija i ući u povijest. Naime, susret Sparaka i Vrela je trajao tek pet sekundi…

Upetom razredu srpskog nogometa, Kolubarsko-mačvanske zone je nogometna utakmica trajala točno pet sekundi. Za ovaj raritet zaslužni su igrači Spartaka koji su u goste Vrelu došli sa samo sedam igrača, a od tih sedam se jedan ozlijedio nakon četiri sekunde.

Tako bi susret 13. kola petog ranga srpskog nogometa mogao ući u knjigu rekorda kao najkraći nogometni susret ikad odigran. Spartak nije imao zamjene za palog igrača pa je susret prekinut i registriran je s 3:0 za Vrelo.

Je li teren bio tako sklizak pa je u ispucavanju stvarno stradala loža ili je u pitanju malo dramaturgije da bi Spartak prošao sa samo 3:0, a ne nekim mnogo težim rezultatom s 11 na sedam na terenu ne znamo, ali će ovo definitivno ući u povijest.

Cijelu utakmicu možete pogledati na tweetu dolje:

 

Najnovije vijesti

Pobjeda Maccabi Tel Aviva u Bačkoj Topoli

Nogometaši Maccabi Tel Aviva pobijedili su ukrajinsku Zorju 3-2 u zaostalom ogledu trećeg kola skupine B Konferencijske lige. Zbog ratnog...

Povezane vijesti