Utorak, 16 kolovoza, 2022

NOGOMETNI KUTAK: Srbi napravili listu najseksi novinarki regiona

Pročitajte i ovo

Srbijanski Telegraf sastavio je listu najseksi novinarki u regionu, pa se na istoj našla i “bosanska Diletta” Zerina Pataković, inače sportska novinarka koja radi na prenosima Premijer lige BiH.

Zerina je svojim prisustvom na bh. stadionima privlačila veliku pozornost, pa su joj bh. mediji udijelili nadimak “bosanska Diletta”.

Neizostavna je i Mirta Šurjak, atraktivna voditeljica Hajduka, koja je prije nekoliko dana očarala Turke tokom meča Galatasaray – Hajduk.

Adut Crvene zvezde je Tatjana Šajković, Hrvatska ima još Fani Stipković, a konkurenciju Balkana drži još Lejla Kraja iz Albanije.

Sada je uslijedio “odgovor” novinara s Kosova. Tamošnja sportska novinarka Elmira Sadrija radi za Super Sport televizijski kanal i redovno objavljuje seksi fotografije na Instagramu gdje je prati oko 300.000 korisnika.

Ona iste svakodnevno ‘hrani’ provokativnim fotografijama, a njen glavni adut su – velike grudi. Da li je bolja od “naše Dilette”, sami procijenite…

Najnovije vijesti

Željezničar u Mostaru iznenadio Zrinjski

Nogometaši Željezničara pobijedili su kao gosti Zrinjski rezultatom 2:1 u okviru 2. kola M.tel Premijer lige i tako su...

Povezane vijesti