Utorak, 27 veljače, 2024

Nurburgring prodaje 20000 ulaznica za VN Eifela

Pročitajte i ovo

VN Eifela će se održati na Nurburgringu pred 20 tisuća navijača nakon što su organizatori utrke dobili dozvolu za održavanje utrke s navijačima. Zadovoljene su potrebne sigurnosne mjere, poput beskontaktnih ulaznica i socijalne distance, što je na kraju omogućilo vrlo solidan broj navijača.

No, ulaznice će se prodavati u fazama, ulaznice za različite tribine će se prodavati u različito vrijeme. Tako će, na primjer, u prvoj fazi prodavati ulaznice za gledalište T3, 4a i 5b. Nakon toga će prodaju ostalih ulaznica u drugim fazama diktirati razina raširenosti virusa korona.

“Važno je za nas da smo u ovoj fazi ponudili ulaznice svih cjenovnih kategorija. Naravno, u ovo vrijeme korone, s mnogo osoblja i planiranog uloženog truda, sve vuče trošak.”

“No, tu je i pružanje prilike navijačima kako bi svi mogli priuštiti dolazak na utrku i sa sigurnošću pratiti i uživati u utrkivanju,” rekao je Mirco Markford, upravitelj Nurburgringa.

Tribine su, kao mjera zaštite, podijeljene na individualne sektore i manje dijelove. Svaki manji dio će imati dostupna četiri sjedišta i bit će prihvatljiva distanca između svakog bloka. Maske će biti obvezne, i svaka tribina će imati dodijeljeno parkirno mjesto kako bi se minimalizirao kontakt navijača s različitih dijelova staze.

Trodnevna ulaznica za utrku će koštati od 199 eura pa na više. Prve utrke su bile bez gledatelja, a prvu publiku u ograničenom broju smo imali u Mugellu. Zanimanje navijača je sve jače, a po posljednjim podacima objavljenim prošli tjedan, za VN Turske je prodano 40 tisuća ulaznica u prvih šest sati nakon otvaranja prodaje.

Najnovije vijesti

Njemačka i Austrija remizirale. Evo kako Hrvatska sada može do polufinala

UTAKMICA između Njemačke i Austrije na Europskom rukometnom prvenstvu završila je remijem 22:22. Austrijanci su bili nadomak novog senzacionalnog...

Povezane vijesti