Nedjelja, 7 kolovoza, 2022

Objavljena bombastična informacija o budućnosti Mbappea i Haalanda

Pročitajte i ovo

U popularnoj španjolskoj nogometnoj televizijskoj emisiji El Chiringuito na dramatičan način je objavljeno da je transfer Kyliana Mbappea u Real Madrid praktički gotova stvar.

Informaciju je otkrio voditelj Josep Pedrerol, koji ima bliske veze s predsjednikom Reala Florentinom Perezom i obično je dobro informiran o potezima Kraljevskog kluba.

Pedrerol nije rekao da je Mbappe već potpisao, ali iz njegovih rečenica jasno je da aludira kako će se to uskoro dogoditi.

„Ljudi iz najbliže Mbappeove okoline pokušali su ga uvjeriti da produlji ugovor s PSG-om, no u Realu su uvjereni da će Mbappe prijeći na Bernabeu. U sljedećih nekoliko tjedana zavladat će tišina s obje strane, a Mbappe neće reći da prelazi u Real do kraja sezone“, kazao je Pedrerol.

Mbappe od 1. siječnja može slobodno pregovarati s bilo kojim klubom jer mu ugovor s PSG-om istječe na kraju sezone, a prema FIFA-inu pravilniku igrači imaju odriješene ruke za pregovore i potpisivanje ugovora kada uđu u posljednjih šest mjeseci ugovora s aktualnim poslodavcem.

Prema onom što je vrlo eksplicitno objavljeno u El Chiringuitu, Real je iskoristio situaciju i praktički sve već dogovorio, no očito je da će se čekati kraj sezone za službenu objavu.

Pedrerol se osvrnuo i na mogući transfer Erlinga Haalanda u Real. Prema njegovim saznanjima, ta je mogućnost još uvijek otvorena.

„Nakon što potpiše Mbappea, Real će razmotriti i dovođenje Haalanda“, kazao je španjolski novinar.

U igri za Haalanda su četiri kluba: Real, Manchester City, Barcelona i Bayern, barem je tako kazao menadžer norveškog napadača Mino Raiola.

Najnovije vijesti

Željezničar u Mostaru iznenadio Zrinjski

Nogometaši Željezničara pobijedili su kao gosti Zrinjski rezultatom 2:1 u okviru 2. kola M.tel Premijer lige i tako su...

Povezane vijesti