Utorak, 23 srpnja, 2024

Oglasio se HRS, poslao je poruku kritičarima

Pročitajte i ovo

Zanimljiva objava osvanula je na Facebook stranici Hrvatskog rukometnog saveza dan nakon poraza od Egipta na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj…

Silne kritike, negativne dakako, trpe hrvatski rukometni reprezentativci nakon razočaravajućeg poraza od Egipta (31:22) u prvom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj.

Svi su svjesni da su podbacili – od izbornika do igrača. Ali i Hrvatskog rukometnog saveza.

“Od istine se ne bježi… Jednom davno napisao je legendarni Blaženko Lacković i ostavio nam tu rečenicu u sjećanju zauvijek”, stoji u uvodu objave na Facebooku HRS-a.

“Ne bježimo od činjenica. Ne bježimo od toga da boli poraz protiv Egipta, da ga nismo očekivali ni u najružnijem snu. Ne bježimo od činjenice da nismo bili pravi. Ne bježimo od odgovornosti prema navijačima, ali i prema sebi, prema ljudima s kojima smo svakodnevno okruženi, prema onima na čijim leđima je nastao identitet hrvatskog rukometa.”

“Ne bježimo ni od vrijeđanja, kako igrača, stožera, tako i njihovih obitelji, prijatelja… Većina će reći zasluženo, u redu. No, možda ipak nisu to zaslužili na ovakav način jer i oni su ljudi, nečiji sinovi, očevi, i oni osjećaju, vide, čuju kao i svi mi, a nakon svega, ponovno idu na teren. Sami su to izabrali, jesu, ali uvijek i iznad svih Hrvatska, to je njihova nit vodilja i u to nikad nemojte sumnjati.”

“Ne bježimo ni od toga da i u Švedskoj imamo podršku naših navijača i na tribinama i u virtualnom svijetu na čemu smo iznimno zahvalni! Do kraja skupine G još su dvije utakmice, Svjetsko prvenstvo traje do 29. siječnja, a to je još punih 15 dana. Svaka utakmica je novo dokazivanje. Riječi kapetana Domagoja Duvnjaka su: “Nećemo se predat’”, napisao je još HRS.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti