Utorak, 27 veljače, 2024

Osam reprezentacija osiguralo je drugi krug Eura. Evo na koga ide Hrvatska

Pročitajte i ovo

NAKON utakmica trećeg kola preliminarne runde Europskog rukometnog prvenstva doznali smo osam od 12 sigurnih sudionika u drugom krugu. Formirala se tako Skupina II, koju tvore prvoplasirane i drugoplasirane momčadi iz skupina D, E i F. U skupini II će igrati Danska, Švedska, Slovenija, koje prenose po dva boda iz prve runde, te Nizozemska, Norveška i Portugal, koji ne prenose bodove.

Njemačka i Mađarska sigurni

Hrvatska će nastupati u skupini I u drugom krugu i već zna dva protivnika – to su Mađarska i Njemačka. Pitanje je samo s koliko bodova će te momčadi doći u drugi krug. Njemačka večeras od 20:30 igra protiv Francuske. U toj skupini Švicarska ima samo matematičke šanse za prolazak.Treba im ogromna pobjeda protiv Sjeverne Makedonije, nekih 15 razlike, s tim da Francuska mora izgubiti 10 razlike od Njemačke. Nije baš vjerojatno da će se to dogoditi pa Francuze možemo smjestiti u drugi krug.

 

Najnovije vijesti

Njemačka i Austrija remizirale. Evo kako Hrvatska sada može do polufinala

UTAKMICA između Njemačke i Austrije na Europskom rukometnom prvenstvu završila je remijem 22:22. Austrijanci su bili nadomak novog senzacionalnog...

Povezane vijesti