Petak, 19 srpnja, 2024

Ovo je koreografija hrvatskih navijača koja nije prikazana u prijenosu iz Berlina

Pročitajte i ovo

VIŠE OD 100.000 hrvatskih navijača bilo je u Berlinu prošlog vikenda, u kojem je hrvatska reprezentacija igrala i izgubila prvu utakmicu od Španjolske 3:0 na Europskom prvenstvu. Nisu svi mogli ući na stadion, no Hrvatska je imala glasnu podršku s tribina. Navijači su tijekom utakmice razvili i koreografiju koja nije prikazana u prijenosu.

Radi se o velikom transparentu na kojem su oslikani crkva Svetog Marka, vukovarski vodotoranj, zvonik Svetog Duje i pulska Arena. Iznad ilustracije ispisane su riječi pokojnog hrvatskog generala iz Domovinskog rata Andrije Matijaša Pauka: “Kad krenemo, gorit će nebo i zemlja.”

Hrvatska ima još dvije utakmice u skupini B. Protiv Albanije igra u srijedu od 15 sati, a protiv Italije u ponedjeljak od 21 sat. Trenutno je hrvatska reprezentacija zadnja u skupini bez bodova i s gol razlikom 0:3. U drugi krug prolaze sve prvoplasirane i drugoplasirane momčadi iz šest skupina te četiri najbolje trećeplasirane momčadi.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti