Četvrtak, 30 svibnja, 2024

Predsjednik Bayerna potvrdio odlazak senatora

Pročitajte i ovo

Proteklih mjeseci puno se pisalo od odlasku Davida Alabe iz Bayerna, ponajprije zbog igračeve želje za novim izazovima te financijski (pre)izdašnih potraživanja na čelu s njegovim agentom Pinijem Zahavijem.

Pojedini europski mediji, poput onih španjolskih, tvrde da je Austrijanac dogovorio suradnju s Juventusom te da će besplatno otići do kraja sezone, dok su oni engleski tvrdili kako bi već mogao na zimu i to u redove Liverpoola.

Međutim, nikakvih potvrda za to nema, a navijači bavarskog giganta nadali su se da će ipak doći do preokreta u pregovorima i kako će 28-godišnji polivalentni ljevak ostati na Allianz Areni.

Ovog vikenda je, ipak, stigla potvrda kako od toga neće biti ništa. Predsjednik aktualnog prvaka Europe Herbert Hainer potvrdio je kako se uprava povukla iz pregovore te više nema nikakvu ponudu za Alabu i produženje suradnje.

“Više nismo u pregovorima oko njegovog ostanka. Predstavili smo mu vrlo fer i kompetitivnu ponudu, posebice uzevši u obzir vrijeme (pandemija, op.a.) u kojem se nalazimo. Rekli smo njegovom agentu da želimo odgovor do kraja listopada, ali nije nam se javio. Salihamidžić je potom kontaktirao agenta koji je rekao da im ponuda i dalje nije zadovoljavajuća, stoga smo mi u potpunosti povukli ponudu”, rekao je između ostalog Hainer, koji je na ovu funkciju stupio prije gotovo godinu dana.

Alaba i njegova pratnja bili su poprilično iznenađeni ovom izjavom, tvrde njemački mediji, te je odlazak iz Munchena neminovan.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti