Četvrtak, 30 svibnja, 2024

Procurilo koliko će Rijeka morati isplatiti Dinamu za Menala i Kulenovića

Pročitajte i ovo

Mišković i društvo dogovorili su opcionalnu otkupnu klauzulu pri posudbi Modrog dvojca

Dinamo je ljetos Rijeci posudio dvojicu igrača, Sandra Kulenovića i Luku Menala, a obojica su se jako dobro snašli na Kvarneru. Njih dvojica zadovoljni su onim što su dobili u Rijeci, a Rijeka je zadovoljna njihovim učinkom na terenu. Klupski čelnici zasad su složni kako bi ih željeli zadržati i dulje od godinu dana, koliko je određeno u ugovoru o posudbi, a sad je procurilo koliko će ih ta želja koštati.

Sportske novosti doznaju kako su ponajbolja dva hrvatska nogometna kolektivna u posudbu ugradili opcionalnu klauzulu o otkupu na koncu sezone, a odluči li se Rijeka zadržati spomenuti dvojac trajno i nabave li bankovnu garanciju za to, Dinamu će isplatiti između 2.200.000 i 2.400.000 eura, tvrdi SN.

Kulenović u ugovoru u posudbi ima otkupnu klauzulu postavljenu na između 1.500.000 i 1.700.000 eura, a u Menalovu slučaju iznos je 700.000 eura.

Modri su navodno zadovoljni viđenim od posuđenog dvojca, a navodno bi željeli zadržati Menala, no sad je loptica u Rijekinim rukama. Mišković i društvo sami će odlučiti hoće li ih zadržati, a kad uplate dogovorene iznose, i ako to učine, više neće biti natrag.

Rijeka će ovo ljeto morati nabaviti još oko 700.000 eura za slovenskog veznjaka Čerina, kojeg je po identičnom modelu dovela iz Nürnberga.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti