Petak, 29 rujna, 2023

Radiotelevizija BiH i BH Telecom obezbijedili prenos utakmica nogometnog SP-a u Kataru

Pročitajte i ovo

Raspodjela utakmica po servisima još uvijek nije u potpunosti dogovorena, ali sigurno je da će Radiotelevizija Bosne i Hercegovine prenositi 64, a servisi BH Telecoma 18 utakmica

Radiotelevizija Bosne i Hercegovine u maju je potpisala sporazum sa BH Telecomom putem kojeg će ovom tv emiteru biti omogućeno da prenosi utakmice nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine na kanalu BHT1, ali i na MY TV servisu, kao i putem Moja webTV aplikacije.

Radiotelevizija BiH i BH Telecom nastavili su saradnju, te građanima BiH obezbijedili prenos utakmica Svjetskog prvenstva u Kataru.

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman rekao je na današnjoj konferenciji za medije da su potpisivanjem novog sporazuma o saradnji sa BHRT-om ove kompanije ušle u novu eru saradnje koja će građanima BiH omogućiti praćenje najznačajnihih sportskih takmičenja.

– Mi se prvi put pojavljujemo kao emiter utakmica putem MY TV servisa i Moja webTV aplikacije, a emitovat ćemo 18 utakmica Svjetskog prvenstva u Kataru. Ono što je važno za građane BiH je mogućnost da putem naše videoteke naknadno pregledaju utakmice nekad do kraja januara iduće godine – rekao je Kahriman.

Raspodjela utakmica po servisima još uvijek nije u potpunosti dogovorena, ali sigurno je da će Radiotelevizija Bosne i Hercegovine prenositi 64, a servisi BH Telecoma 18 utakmica.

Najavljene su specijalne emisije u okviru prijenosa Svjetskog prvenstva u Kataru, kao i nagradna igra koja će uskoro započeti.

Najnovije vijesti

MILAN – NEWCASTLE 0:0 Milan se ispromašivao, Englezi nemoćni

POČELA je grupna faza Lige prvaka. U skupini F od 18:45 prvi su dvoboj odigrali Milan i Newcastle na...

Povezane vijesti