Utorak, 27 veljače, 2024

Roberto Soldić protiv Michala Materle u glavnoj borbi KSW 56 priredbe

Pročitajte i ovo

KSW je objavio kako će Roberto Soldić i Michal Materla predvoditi KSW 56 priredbu idućeg mjeseca.

Službenom i točnom se potvrdila glasina koja je proteklih dana kružila MMA forumima i društvenim mrežama, a tiče se borbe između Roberta Soldića i Michala Materle. Danas je službeno potvrđeno kako će se ona održati i to u srednjoj kategoriji te će ponijeti status glavne borbe KSW 56 priredbe, koja se 14. studenog održava u Varšavi.

Time je potvrđeno kako Soldić u svojoj prvoj borbi nakon rujna prošle godine neće braniti titulu prvaka velter kategorije nego će se suprotstaviti jednoj od najvećih zvijezdi KSW-a, u borbi iz koje bi pobjednik mogao krenuti prema borbi za titulu do 84 kilograma protiv Mameda Khalidova. Sve do prije par dana očekivalo se da će Robertov protivnik i ujedno izazivač biti Andrzej Grzebyk, bivši FEN prvak koji je oduševio u svom posljednjem nastupu, prvom u KSW-u. No, promocija je odlučila napraviti posebno vrstu spektakla. Soldić je trenutno u nizu od četiri pobjede, dok je u karijeri na 17 pobjeda i tri poraza.

Materla će nastupiti tek nešto više od mjesec dana nakon što je na KSW 55 priredbi savladao Aleksandra Ilića. Legenda KSW-a nastupit će u promociji po 25. put, a tražit će jubilarnu 30. pobjedu u profesionalnoj MMA karijeri tijekom koje je upisao sedam poraza.

Zanimljivo je to što će ova borba preuzeti status “main eventa” priredbe, iako je već službeno da će na istom programu titulu poluteške kategorije braniti Tomasz Narkun. Za sada je potvrđen i nastup Karoline Owczarz, sve popularnije poljske borkinje muha kategorije. Ostatak programa očekuje se u idućim danima, nakon što KSW krene s promotivnim aktivnostima. Zapravo, s njima su krenuli upravo danas, objavom ovog sjajnog okršaja.

Najnovije vijesti

Njemačka i Austrija remizirale. Evo kako Hrvatska sada može do polufinala

UTAKMICA između Njemačke i Austrije na Europskom rukometnom prvenstvu završila je remijem 22:22. Austrijanci su bili nadomak novog senzacionalnog...

Povezane vijesti