Nedjelja, 14 travnja, 2024

Ronaldo novogodišnjom čestitkom i fotografijom pobrao milione lajkova

Pročitajte i ovo

Portuglaski nogometaš Cristiano Ronaldo objavio je novogodišnju čestitku na Instagramu koja je skupila preko šest miliona lajkova.
Zvijezda Juventusa najluđu noć u godini je provela u krugu porodice, a uz priloženu fotografiju napisao je i vrlo lijepu poruku.


“Nema sumnje da 2020. godina nije bila laka. Niko ne može poreći bol i patnju koju je koronavirus donio svijetu. Ali sada je vrijeme da se podignemo i pokažemo kako zajedno možemo napraviti razliku. Nije važno koliko je pad bio težak, ono što nas sve definira je način na koji stajemo na noge i suočavamo se s novim životnim preprekama. Zato, učinimo da nam 2021. bude godina preokreta, novi i bolji početak. Jer svi mi, baš svi, još uvijek možemo pronaći najljepše verzije sebe samih. I ako svi to zajedno uradimo, to bi mogla biti tajna nekog boljeg života”, napisao je Ronaldo.

Fenomenalni Portugalac i ove sezone igra fantastično i već je postigao 16 golova u 14 nastupa za Juventus u svim takmičenjima.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti