Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Ronaldo se za 60 milijuna eura vraća u staro jato

Pročitajte i ovo

Cristiano Ronaldo je stigao u Juventus iz Reala u ljeto 2018. godine i to za 117 milijuna eura i daleko najveću plaću na Čizmi s namjerom da osvoji još koju Ligu prvaka.

No, Portugalac za sad nije uspio u svom naumu i vrlo vjerojatno ova godina mu je zadnji pokušaj da Staru damu odvede na krov Europe. Međutim, ukoliko Juventus ne podigne razinu igre teško će do naslova Serie A, a kamoli do Ušatog trofeja.

Ronaldo ima ugovor do ljeta 2022. godine, a sve su veće glasine kako kraj istog neće dočekati u Torinu.

Calciomercato je objavio kako je Manchester United ponovno pokazao interes za Ronalda te su spremni platiti 60 milijuna eura da ga vrate na Old Trafford. Portugalac u veljači puni 36 godina i mišljenja smo kako u Torinu nebi imali ništa protiv prodaje.

Ušli su u rizik kako bi došli do europskog naslova, no tamo nisu uspjeli stići i teško da hoće. Taj rizik ih je koštao preko 200 milijuna eura, a nije ih doveo do cilja. Koliko god bio strašan marketinški potez, koliko god da Ronaldo pruža dobre partije i zabija golove, ipak je prevelik financijski uteg.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti